Adopteer

Wilt u graag een van onze hondjes adopteren? Lees dan eerst aandachtig onze adoptievoorwaarden onderaan deze pagina en stuur ons een ingevulde vragenlijst op. Indien u in aanmerking komt zullen wij u vragen om kennis te  komen maken.


TER ADOPTIE!!!


Met Boogy in het bullenhuisje gaat de aandacht van onze volgers natuurlijk naar hem. Maar ook ons Nelleke Petrelleke zit hier nog. Uiteraard zijn wij ook met hem bezig. Hij krijgt gedragstherapie met ondersteuning van gedragsmedicatie. Nelson is er reeds heel erg op vooruit gegaan, hij is van een achterdochtig manneke, die dacht dat hij zich steeds moest verdedigen naar een rustige lieve knuffelbeer gegaan. Dit heeft heel veel tijd gekost. Nelson heeft duidelijk structuur nodig. Geen grote veranderingen, daar kan hij moeilijk mee om.Toch is dat ook hetgene waarop geoefend moet worden. Stapje per stapje.Hier in het bullenhuisje maar ook in zijn nieuwe huisje. En we hopen voor Nelson dat we dat ook gaan vinden. We zoeken die 1ne speciale persoon die met hem aan de slag wil. Er wordt vanzelfsprekend voor gedragsbegeleiding gezorgd Nelson heeft heel veel baat bij een positieve opvoeding, aversie werkt niet!!!Wie wil er heel bewust voor gaan en is niet snel geïntimideerd door deze lieve macho?
Wie zoeken we?
- Iemand die ervaring heeft met probleemhonden- Geen andere dieren- Prikkelarme omgeving- Iemand die de gedragsbegeleiding nauwgezet opvolgd
Ik gun het deze jongen zo erg, eens je zijn hartje hebt zit je erin <3

Wil jij Nelson adopteren? Bel dan even voor meer info naar mama Swa op 0032490191234

Dit is Boogy, hij kwam zwaar verwaarloosd in het bullenhuisje terecht. Ondertussen is hij aan de beterhand. Boogy is voorlopig niet ter adoptie. Zijn verhaal kan je volgen op onze FB pagina

https://www.facebook.com/ChezSwa/

TER ADOPTIE!!!

Roxy is een 5 jarig gesteriliseerd buldog teefje. Roxy is een echte knuffelkont! Ze is slechtziende en zal uiteindelijk blind worden. Ook heeft ze allergieën die in de gaten gehouden moeten worden. Daarom staat ze ook op KVV (hypoallergene brok kan ook). Ze moet wekelijks gewassen worden met een medicinale shampoo. Dit is niets tegenover de liefde die ze je teruggeeft! Roxy wordt enkel geplaatst in een rustig gezin die met haar blindheid om kan gaan.

Voor meer info over Roxy kan je bellen naar 0490191234