Adopteer

Wilt u graag een van onze hondjes adopteren? Lees dan eerst aandachtig onze adoptievoorwaarden onderaan deze pagina en stuur ons een ingevulde vragenlijst op. Indien u in aanmerking komt zullen wij u vragen om kennis te  komen maken.


GEADOPTEERD

Hallo!!! Ik ben Willempie, ik wordt in maart 6 jaar. Jaja, ik weet het, ik ben wel heeeeulll erg knap 😎 Ik ben ook heel erg lief, zegt mama Swa. Wel ben ik een klein dondersteentje hoor, maar ook dat heeft zijn charmes. Ik kan goed bij andere honden en zelfs de felines (katten) kunnen mij bekoren. Ik word niet bij kinderen geplaatst. Mijn mama Swa zegt dat ik gezond ben en dat alles zit waar het moet zitten. Maar mijn kroonjuwelen zitten wel niet meer waar ze moeten zitten hé ma?! Maar goed, ik zoek een nieuwe hand die mijn kont kan kriebelen. Een nieuwe eetbak, nieuwe mand en eventueel een nieuw vriendje. Ik vind de vriendjes bij Chez Swa ook wel leuk hoor, alleen vindt Truusje dat ik wat te druk ben. Denk jij dat ik wel in jullie gezinnetje pas? Stuur dan de vragenlijst op naar chezswa@telenet.be (antwoord op de vragen mag eventueel ook gewoon in mail) nadat je aandachtig de adoptievoorwaarden hebt gelezen.

PS: Gelieve ENKEL via mail ter reageren!
Groetjes, Wilde Willem

GEADOPTEERD


Deze kanjer is 8 (age ain't nothing but a number)


Is een grote sloef (pantoffel voor onze Nederlandse vrienden)

Kan met andere honden, katten niet gekend

Kan met kinderen (wetenschappelijk bewezen dat honden een stressverlagend effect hebben)

Heeft wekelijks een badje nodig (Songtekst van Dikkertje Dap beschikbaar 😉)

Zijn mooie ogen moeten gezalfd worden (zo kan hij verliefder naar je kijken)

Zijn oren moeten ook regelmatig uitgekuist worden wegens oorontstekingen (kunnen ook bitterballen zijn)

Heeft verse voeding nodig (meneerke heeft het hoog in zijn bol)

Voor de rest is het 1 en al grote, dikke brok pure liefde!!!!
Ik wil nog even kwijt dat seniorhonden ook een kans verdienen. Ze blijven dan misschien niet zo heel erg lang meer maar de liefde is minstens even groot!
Kuub heeft alvast mijn hart gestolen ❤️❤️❤️


Wil jij deze kanjer een allerlaatste gouden mand bezorgen en schrikt de verzorging en leeftijd je niet af? Neem dan contact op met mama Swa op 0032490191234

GEADOPTEERD

Frank is een gecastreerde reu van 11 maanden. Hij werd reeds 4x herplaatst en dat is natuurlijk niet erg goed voor je zelfvertrouwen. Het is een druk en energiek baasje. Hij schiet met alle honden op, maar niet alle honden vinden hem leuk doordat hij best opdringerig kan zijn. Frank's gezondheid is meer dan prima, maar maandag komt de DA om dat te bevestigen en om zijn vaccinaties en paspoort in orde te stellen (die is verdwenen).Wat zoeken we voor Frank...Een rustig gezin dat actief met Frank bezig kan zijn. Iemand die vaak genoeg thuis is. Honden moeten (zoals altijd) getest worden. Als hij al een vriendje zou willen moet die stevig in zijn hondenschoentjes staan en op tijd en stond Frank laten weten dat het nu wel klaar is. Katten is niet gekend.We zoeken iemand die Frank weer het vertrouwen kan geven en die onvoorwaardelijk voor hem wil gaan. Hij is nog jong maar dit moet écht zijn allerlaatste mandje worden! Als hij geluk heeft leeft hij nog een jaar of 12-13, hou daar aub rekening mee.

Dit is Boogy, hij kwam zwaar verwaarloosd in het bullenhuisje terecht. Ondertussen is hij aan de beterhand. Boogy is voorlopig niet ter adoptie. Zijn verhaal kan je volgen op onze FB pagina

https://www.facebook.com/ChezSwa/