Adopteer

GEADOPTEERD

BARRY (1 jaar)

Barry is zindelijk (we blijven daar natuurlijk aan werken dat hij niet hervalt) en heeft al 5 dagen niets meer gesloopt!!! Yay!!! Barry is natuurlijk nog een puber en zijn hormonen slaan op hol. Dus de juiste aanpak en training werpen hun vruchten af (niet zonder lekkers). Barry is een energiek ventje maar leert ook snel en graag. Daarbij gebruikt hij dan ook graag zijn prachtige neusje. Naast die neus draait dat Duracellstaartje overuren 😀Ook leren we hem zelfbeheersing, dat hij niet altijd overenthousiast kan en mag zijn. Hij kan best zelf nadenken of dat nou echt nodig is 😉Ennnn, hij is een ongelooflijke lieve hond. Hij wil zo graag bij je zijn en is steeds nieuwsgierig wat je allemaal doet. Van sommige dingen is hij nog wat angstig, vooral wanneer het donker is. Voor Barry zoeken we een actief gezin waar hij nooit lang alleen moet zijn (liefst zo weinig mogelijk). Een tuin is een MUST!Kinderen moeten al stevig op hun beentjes staan zodat ze niet omver gelopen worden of geïntimideerd zijn door een ongeleid projectiel.We plaatsen hem niet bij reuen, stabiele teefjes kan wel, zo kan hij nog wat leren 😉Als je tijd wil investeren in hondenschool, speuren, mantrailing, agility, hoopers od... dan heb je aan Barry een droomhond!Hij wordt NIET bij katten of andere dieren geplaatst!
Wil je Barry adopteren vul dan de vragenlijst in hieronder

Voor extra info mag je bellen naar mama Swa op 0032490191234.

BARRY KAN OOK IN NEDERLAND GEADOPTEERD WORDEN

Wilt u graag een van onze hondjes adopteren? Lees dan eerst aandachtig onze adoptievoorwaarden onderaan deze pagina en stuur ons een ingevulde vragenlijst op. Indien u in aanmerking komt zullen wij u vragen om kennis te  komen maken.


Heb je interesse in 1 van onze hondjes? Vul dan onderstaande vragenlijst in! Indien u in aanmerking komt dan contacteren wij u terug voor een 1ste kennismaking.