Adopteer

Wilt u graag een van onze hondjes adopteren? Lees dan eerst aandachtig onze adoptievoorwaarden onderaan deze pagina en stuur ons een ingevulde vragenlijst op. Indien u in aanmerking komt zullen wij u vragen om kennis te  komen maken.


GEADOPTEERD

Dit is Trobbel, een 6 jarig gesteriliseerd teefje. Ze is superlief maar heeft eerst wat tijd nodig om je te vertrouwen. Ze is heel erg gesteld op haar persoonlijke ruimte en wil dus liefst gerust gelaten worden wanneer ze in haar mand zit, wie kan het haar kwalijk nemen...Bijgevolg wordt ze niet bij kleine kinderen geplaatst. Ze is ok met alle honden, katten is niet geweten maar ook daar verwacht ik geen problemen. Ze is echt heel erg makkelijk naar andere dieren. Trobbel heeft flink wat overgewicht dus daar moet nog verder aan gewerkt worden. Wandelen doet ze gelukkig heel erg graag, al is dat gezien haar toestand nu, niet zo ver.Trobbel kan enkele uurtjes (4-5) alleen zijn en sloopt niets en is zindelijk. In de tuin rondhobbelen vindt ze heerlijk en het liefst met een balletje.Wil jij Trobbel adopteren? Vul dan onderstaande vragenlijst in.

Heb je interesse in 1 van onze hondjes? Vul dan onderstaande vragenlijst in! Indien u in aanmerking komt dan contacteren wij u terug voor een 1ste kennismaking.