Adopteer

GEADOPTEERD!!!
Wij gaan voorzichtig op zoek naar een nieuw warm mandje voor knappe 2,5 jarige Bruce.
Deze leukerd gaat heeeeeel erg graag wandelen en is fit genoeg om dat uren vol te houden!Hij kan met oudere kinderen (vanaf een jaar of 12) en we willen hem graag bij een andere stabiele (!) hond plaatsen. Eentje die goed grenzen aangeeft. Want Bruce spreekt gelukkig wel de hondentaal. Hij kuiert heel graag in de tuin rond en is gek van balletjes. Bruce is snel overprikkeld waardoor hij in spannende situaties durft happen en heeft verlatingsangst die ondertussen bijna verwaarloosbaar is maar daar dient rekening mee gehouden te worden. Daarom zoeken we een gezin waar hij haast niet alleen moet zijn. Iemand die van thuis uit werkt, in overlappende shiften of waar hij gewoon lekker mee kan. Hij is dus je ideale velcromaatje ❤️

Bruce krijgt kvv en dat moet ook zo blijven!

Bruce is geen beginnershond maar met de juiste handvaten een perfect vriendje!
Wil jij Bruce adopteren? Dan kan je vrijblijvend onze vragenlijst hieronder  invullen.

Heb je nog vragen? Bel dan mama Swa op 0032490191234

Bruce kan zowel in België als in Nederland geplaatst worden.

Wilt u graag een van onze hondjes adopteren? Lees dan eerst aandachtig onze adoptievoorwaarden onderaan deze pagina en stuur ons een ingevulde vragenlijst op. Indien u in aanmerking komt zullen wij u vragen om kennis te  komen maken.


GEADOPTEERD!!!

BAZIEL

Baziel is een 4-jarig knuffelkontje. Hij schurkt graag tegen je aan op de bank en gaat graag mee een wandelingetje maken. Baziel werd in zijn leventje flink verwend en is dus gewoon om de "king in his castle" te zijn. Daardoor stelt hij zich wel wat jaloers op. Om conflicten te vermijden plaatsen we hem NIET bij andere dieren of bij kinderen onder de 12. Baziel kan makkelijk even alleen zijn. Wil jij Baziel adopteren? Vul dan hieronder  de vragenlijst in en lees aandachtig de adoptievoorwaarden!

Heb je interesse in 1 van onze hondjes? Vul dan onderstaande vragenlijst in! Indien u in aanmerking komt dan contacteren wij u terug voor een 1ste kennismaking.