Adopteer

Wilt u graag een van onze hondjes adopteren? Lees dan eerst aandachtig onze adoptievoorwaarden onderaan deze pagina en stuur ons een ingevulde vragenlijst op. Indien u in aanmerking komt zullen wij u vragen om kennis te  komen maken.


TER ADOPTIE

Dit mopsemeisje van anderhalf zit in ons bullenhuisje. Zij is gevaccineerd, gesteriliseerd en kan op zoek naar een nieuwe gezinnetje ZONDER katten. Bij interesse mag je de adoptievoorwaarden goed doorlezen, en de vragenlijst (hieronder) doorsturen.

GEADOPTEERD

Lilo en Blue, SAMEN ter adoptie

LILO 7 maanden (teef):
Superlieve deugniet, een beetje een tomboy zoals we zeggen. Heel speels, laat de kaas niet van haar brood eten. Lief voor iedereen. Lilo is blind aan 1 oogje, zolang ze er geen last van heeft kan dat blijven zitten. Ze had bij de broodfokker een wond opgelopen en dat werd niet behandeld, anders kon ze nu nog zien :( Maar goed, het is wat het is en haar andere oogje is prima. Lilo heeft heel wat fysieke en mentale uitdagingen nodig, anders durft ze gaan slopen (zoals de meeste verveelde honden) maar kijk je naar die lieve snoet en je bent alles vergeten.

BLUE 8 maanden (reu):
Ja.... wat een ontzettende lieve kroelerd! Het liefst knuffelt hij en kust je de hele dag. Hij speelt ook heel graag en is gewoon een doodbraaf hondje. Heel speels en best ook energiek.

Beiden mogen half november naar hun nieuwe huisje wanneer de titerbepaling ok is en wij groen licht krijgen van het FAVV.

Ben je geïnteresseerd om ze SAMEN te adopteren. Lees dan aandachtig de adoptievoorwaarden en stuur de ingevulde vragenlijst terug, deze vind je op hieronder.

Dit is Boogy, hij kwam zwaar verwaarloosd in het bullenhuisje terecht. Ondertussen is hij aan de beterhand. Boogy is voorlopig niet ter adoptie. Zijn verhaal kan je volgen op onze FB pagina

https://www.facebook.com/ChezSwa/