Adopteer

TER ADOPTIE


Het is zover, met een zwaar hart gaan we op zoek naar een nieuwe thuis voor Aliceke sausicke AKA kakkeduifke. Het liefst houd ik haar hier maar ik kan onmogelijk alle hondjes houden. Dat geeft steeds minder plaats voor andere sukkelaartjes. Alice kwam half november naar ons bullenhuisje. Ze werd overgedragen van een ander asiel dat van mening was dat ik een gerichtere zorg kon geven aan Alice. Ze werd op straat gevonden, uitgemergeld en vol vlooien en teken. en het asiel heeft haar de eerste zorgen toegediend. Alice heeft ulceratieve collitis, ook haar darmwand is helemaal om zeep waardoor ze een ZEER STRENG DIEET MOET VOLGEN!!! Zolang je haar dit dieet geeft gaat het relatief goed. Hoe uit dit zich momenteel. Wel, plassen kan ze redelijk onder controle houden maar af en toe valt er een keuteltje uit meestal vlak na het eten, daarom dat we haar op regelmatige basis een luier aandoen. Op zich is een (of enkele) keuteltjes niet zo'n ramp maar wanneer je kan anticiperen hoef je je bank niet helemaal schoon te vegen. Het is dus een kwestie van leren wat, wanneer en hoe. Ze werd geschat op 2 jaar.Alice kan zeer goed met andere honden, met katten is niet gekend maar ik verwacht niet dat ze gemeen zou doen of zou gaan jagen. Ook kinderen zijn geen enkel probleem. Ze is heel aanhankelijk en een echte knuffelkont. Het liefst slaapt ze mee op bed (en dan is ze ook zindelijk 's nachts). Alice wordt ENKEL bij andere hond(en) geplaatst. Een TUIN is een must! Ze is niet gewoon om lang alleen te zijn maar een uurtje of 2 is geen probleem, ook gezien haar gezondheidstoestand is het niet aangeraden haar langere tijd allen te laten. Ze gaat ook graag overal mee naartoe en auto rijden is geen enkel probleem. Ze glipt wel graag weg, dus je huis en tuin moet ontsnappingsvrij zijn Momenteel staat zij op polenta (maismeel), butternut pompoen en paardenvlees DIT MOET ZO BLIJVEN! Er kan en mag niet geëxperimenteerd worden met haar voeding!!! Dit kan nefaste gevolgen hebben!! Maandenlang hebben wij voor haar het ideale dieet samengesteld waar ze het erg goed op doet.

Wil jij Alice adopteren, vul dan hieronder de vragenlijst in

Wilt u graag een van onze hondjes adopteren? Lees dan eerst aandachtig onze adoptievoorwaarden onderaan deze pagina en stuur ons een ingevulde vragenlijst op. Indien u in aanmerking komt zullen wij u vragen om kennis te  komen maken.


TER ADOPTIE

Dit is Trobbel, een 6 jarig gesteriliseerd teefje. Ze is superlief maar heeft eerst wat tijd nodig om je te vertrouwen. Ze is heel erg gesteld op haar persoonlijke ruimte en wil dus liefst gerust gelaten worden wanneer ze in haar mand zit, wie kan het haar kwalijk nemen...Bijgevolg wordt ze niet bij kleine kinderen geplaatst. Ze is ok met alle honden, katten is niet geweten maar ook daar verwacht ik geen problemen. Ze is echt heel erg makkelijk naar andere dieren. Trobbel heeft flink wat overgewicht dus daar moet nog verder aan gewerkt worden. Wandelen doet ze gelukkig heel erg graag, al is dat gezien haar toestand nu, niet zo ver.Trobbel kan enkele uurtjes (4-5) alleen zijn en sloopt niets en is zindelijk. In de tuin rondhobbelen vindt ze heerlijk en het liefst met een balletje.Wil jij Trobbel adopteren? Vul dan onderstaande vragenlijst in.

Heb je interesse in 1 van onze hondjes? Vul dan onderstaande vragenlijst in! Indien u in aanmerking komt dan contacteren wij u terug voor een 1ste kennismaking.