Onze passie

Omdat wij al jaren ervaring hebben met buldogs weten wij precies wat de noden zijn op emotioneel, medisch en psychisch vlak. Al onze hondjes worden geobserveerd en geëvalueerd en indien nodig krijgen zij de medische en psychische hulp, dit alles met een holistische insteek. Een plek waar ze tot rust kunnen komen, verzorgd en vertroeteld worden.

Hoewel wij erkend zijn als een asiel zien wij ons toch eerder als een toevluchtsoord waar gezelligheid en huiselijkheid belangrijk zijn zodat onze hondjes zich meteen "thuis" voelen, met hun eigen bedje, muziek in hun eigen "kamertje".

Ook bulletjes die niet zo goed met anderen kunnen opschieten zijn bij ons welkom, zij hebben hun apart kamertje en hun apart terras, zodat zij niet bij anderen moeten zitten. Wij zullen wel eerst op een verantwoorde manier proberen om toch een hondje te integreren in de roedel want vaak is het een kwestie van tijd.

Bulletjes die wel met anderen opschieten hebben meteen een speelkameraadje en zielsverwantje. Het bullenhuisje is voorzien van airco zodat het hier ook tijdens de warme maanden aangenaam vertoeven is en in de wintermaanden lekker warm.